Patchwork-inspireret gæstebog

Søde hilsner fra glade bryllupsgæster er en uvurderlig ting, men i stedet for en klassisk bog valgte vi at klippe en masse kvadratiske stykker stof ud som folk kunne skrive en hilsen på. Tanken var at sy stykkerne sammen til et tæppe og det er skam stadig tanken! Ahem…det skal også nok blive gjort…forhåbentlig inden vi har 1. års bryllupsdag (jeg har 2 måneder endnu…det skal jeg nok nå…jojo…det skal jeg nok!)Vi havde inviteret ca. 45 gærster og jeg havde klippet 48 stykker stof da jeg egentlig forestillede mig at en del af gæsterne enten ville skrive sammen eller at de ville synes at det var en underlige my-modens ting at finde på og undlade at skrive – men der tog jeg sørme fejl! Alle tog vildt godt imod ideen og vores gæster var virkelig kreative med både at tegne, digte og skrive søde, personlige hilsner. Det bliver uden tvivl et skønt tæppe når det engang bliver færdigt 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.