DIY: Farveblyantholder af træ

Udgangspunktet for denne lille DIY er en halv pakke farveblyanter (spørg mig ikke hvor resten med tiden er forsvundet hen?!) og et stykke birketræ fra mine forældres brændestabel – træstykket er savet til i længden og så har jeg bare boret tilfældige huller ind til der var plads til alle farveblyanterne. So easy. Til sidst satte jeg lige et par bløde dimser under bunden for at beskytte den overflade som holderen kommer til at stå på (jeg ved ikke om det er nødvendigt, men jeg havde dem alligevel liggende 🙂

2 Comments on DIY: Farveblyantholder af træ

 1. spoonyacedia
  april 20, 2012 at 9:53 am (7 år ago)

  Freakin’ awesome! Nu går jeg og ærgrer mig over at jeg ikke har noget lignende, som eg kunne lave dette med…

  Svar
  • Charlie
   april 22, 2012 at 8:54 am (7 år ago)

   Haha, jeg synes også at det blev helt godt faktisk 🙂

   Svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.